Dit is Jack, een Hangoordwerg van 4 jaar oud. Deze gecastreerde rammelaar is op zoek naar een de liefde van zijn leven.

 

Konijn Jack is een lieverd

Jack is een ontzettend lief en tam konijn, die zich makkelijk laat oppakken. Hij is dol op luieren in het zonnetje en lekker eten doet hij ook erg graag.

 

De dolle momenten van Jack

Jack heeft vaak ineens een blij moment en springt dan met vier pootjes tegelijk de lucht in, gevolgd door een sprint.

 

Jack mist zijn vriendinnetje

Helaas is zijn konijnenvriendinnetje overleden en dat is erg verdrietig voor de zeer sociale Jack. Hij vond het fijn om zijn vriendinnetje in de watten te leggen met een wasbeurt en kroop altijd lekker tegen haar aan.

De huidige baasjes van Jack willen stoppen met het houden van konijnen, maar willen heel graag dat Jack nog een gelukkig leven heeft.

 

Wie past bij deze langoor?

Voor Jack zoeken we een baasje die al een voedster heeft zodat Jack weer kan settelen. Het is belangrijk dat Jack de ruimte, liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft. In zo’n omgeving kan deze lieve kanjer weer helemaal opbloeien!

 

Is Jack welkom?

Zien jij en je konijn het koppelen met Jack wel zitten?  Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers