Met haar leeftijd van 10 jaar is poes Gradus een dame op leeftijd. Helaas moet ze verhuizen en zoeken we een gouden mandje voor deze aanhankelijke schat.

 

Heerlijk luieren en kroelen

Gradus is een lieve en aanhankelijke poes, die erg van knuffelen houdt, maar ook prima op zichzelf kan zijn. Ze heeft een zacht karakter en vindt het heerlijk om lui de dag door te brengen.

 

Waarom verhuist Gradus?

Vanwege een allergie bij het huidige baasje moet Gradus op zoek naar een nieuw thuis.

 

Kinderen en andere dieren geen probleem

Deze poes is een allemans vriendin! Ze kan goed overweg met honden en andere katten. En ook kinderen zijn voor haar geen probleem.

 

Medisch

Gradus is ondanks haar leeftijd nog goed gezond. Verder is ze gesteriliseerd.

 

Geef jij Gradus een liefevol thuis?

Kun jij deze dame een prachtig nieuw thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers

 

 

Meer lezen?

Word abonnee van Hart voor Dieren en geniet elke maand van prachtige dierenfoto’s, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren en natuurlijk de leukste abonneevoordelen.