Glue is een 3-jarige reu, kruising Labrador X Turkse Herder, die dringend op zoek is naar een nieuw thuis. Ben jij de perfecte match?

 

Glue knuffelt graag

Deze ontzettend lieve, loyale en aanhankelijke hond is erg mensgericht is en bovendien dol op knuffelen. Glue is erg sociaal en kan goed met kinderen en andere honden overweg.

 

Ondernemend type

Glue vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en is een echte waterrat. Als hij tijdens het wandelen bijvoorbeeld een vijver tegenkomt, springt hij er zo in…

 

Waarom verhuist Glue?

Helaas kunnen de huidige baasjes van Glue hem niet meer de aandacht en beweging bieden die hij nodig heeft.

 

Medisch

Glue is gechipte, gecastreerde en gezonde hond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

glue asiel herplaatser

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Glue zoeken we een liefdevol thuis, waar hij echt een onderdeel van het gezin mag zijn. Verder heeft deze hond behoefte aan baasjes die veel met hem willen ondernemen en die niet te vaak en te lang van huis zijn.

 

Neen jij Glue mee op avontuur?

Bied jij Glue een leven vol met avontuur en een hoop knuffels? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!