Op 4 oktober start het tweede seizoen van de serie ‘Dierenpret met Nicolette’. Presentatrice/programmamaakster Nicolette Kluijver neemt jonge kijkers mee in de wereld van verschillende soorten dieren. In de serie leert ze kinderen alles over deze dieren. Zo gaat de presentatrice langs bij een zeehondenopvang, een ezelboerderij en maakt ze elke aflevering een knutselwerkje voor haar jonge kijkers.

Nicolette Kluijver: “Ik ben een groot dierenliefhebber en ik wil graag mijn passie voor dieren met jonge kijkers delen. Sinds de coronacrisis zitten veel kinderen met hun ouders thuis en hoe leuk is het om nu een educatief programma voor hen te maken. Door de frisse afwisseling van mooie verhalen en diversiteit aan toffe feitjes hopen we een inspirerend programma te maken voor kinderen én hun ouders. Het is een kinderprogramma wat er nu toe doet maar ook straks als het ‘gewone leven’ weer begint.”

De kijkers in de leeftijd tussen 3-8 jaar kunnen volop meezingen, mee knutselen en eigen clipjes insturen van bijzondere verhalen en knutselwerkjes over hun dieren.

Kijk ‘Dierenpret met Nicolette’ exclusief bij Videoland.