Emil, Ronny en Emil verblijven alle drie in het Dierenasiel Schoten, Vlaanderen. Natuurlijk krijgen ze daar liefdevolle zorg en staan de medewerkers zoveel mogelijk voor ze klaar. Toch hebben deze viervoeters één grote hartenwens: een eigen baas en thuis.

 

hond emil

Emil

Hond Emil 

Emil is vijf jaar oud en net zoals de meeste Akita’s hecht hij zich aan één persoon. Een nieuw thuis waar één baasje vertoeft zonder kinderen en huisdieren zou voor hem dan ook een prima oplossing zijn. Tijdens het wandelen is al gebleken dat Emil een ontmoeting met teven leuk vinden, met reuen heeft hij minder. Buiten een allergische reactie aan de ogen waarvoor hij een behandeling krijgt, is Emil kerngezond.

 

ronny

Ronny

Hond Ronny  

Ronny is vier, bijna 5 jaar oud. Hij is een echte mensenvriend, voor mensen is hij dan ook zacht en lief, maar Ronny is onvriendelijk tegen andere dieren, waarschijnlijk uit angst. De asielmedewerkers denken dat er ergens in zijn verleden iets misgegaan is met vierpotige wezens.

Ronny is een krachtige hond! Het hard aan de riem trekken is bovendien zijn favoriete bezigheid. Combineer die twee en je snapt dat je als toekomstige baas sterke spierballen nodig hebt. Maar daarnaast is Ronny ook superslim. De verwachting is dan ook dat hem het trekken afgeleerd kan worden, mits dit met geduld en de juiste begeleiding gebeurt. Ronny zal het best gedijen in een rustige omgeving.

 

hond nello

Nello

Hond Nello  

Hond Nello is de jongste van het drietal. Hij is drie, bijna vier jaar oud. Van hem moet je weten dat mensen niet echt zijn ‘cup of tea’ zijn.  “Laat me mijn ding doen” is Nello’s leuze, totdat hij iemand ontmoet die zijn vertrouwen kan winnen, maar dat vergt wel meerdere ontmoetingen. Toch hopen we dat die ‘iemand’ opduikt en aan Nello tijd, aandacht en liefde  kan besteden. Een thuis waar al een andere, stabiele hond verblijft is misschien een pluspunt voor hem.

 

Interesse?

Als jij dat baasje bent waar deze honden zo naar verlangen, neem dan contact op met Dierenasiel Schoten: dierenasielschoten@gmail.com / +32-3-658.95.76

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatser