Op zoek naar een perfect cadeau voor een dierenliefhebber? We inspireren je graag met 4 cadeautips. Ideaal om een dierenliefhebber te verwennen met de feestdagen, maar ook leuk om zelf te krijgen!

1. Gepersonaliseerde mand

Dit gepersonaliseerde dierenbed is het perfecte cadeau voor een dierenliefhebber; je maakt zowel het baasje als de hond of kat erg blij. Bij smartphoto vind je naast dit bed nog meer leuke accessoires voor jouw kat, hond,… of voor jezelf. Ontwerp voederbakjes, naamplaten, kussens en zo veel meer met de favoriete foto van jouw pluizige vriend, de naam of misschien zelfs met jouw favoriete quote. De producten zijn gemakkelijk te ontwerpen en je kan ze personaliseren hoe jij het wil! Prijs: €49,99. Meer informatie vind je op: BE: www.smartphoto.be/nl/huisdieren en NL: www.smartphoto.nl/huisdieren

 

2. Dierenkerstballen

Dieren kerstballen Ikea

Versier je huis met opvallende VINTER kerstballen geïnspireerd op dieren uit de Scandinavische winterse bossen: een vos, een haas en een hert. De strikjes zitten al aan de ballen waardoor je ze makkelijk kan ophangen. De ballen zijn gemaakt van polyester en metaal, dus zullen ook niet zomaar kapot vallen. Ideaal voor een dierenliefhebber. Prijs: € 9,99/set 3 stuks.

 

3. Tiny Trees alternatieve kerstbomen

Ken je iemand wiens hond of kat altijd de kerstboom omver gooit? Dan zijn Tiny Trees de perfecte oplossing. De Tiny Trees zijn kerstbomen op stof, voor aan de muur. Door de twee stevige beukenhouten stokken hangt het doek mooi strak. De Tiny Trees zijn haarscherp geprint op soepel vallende, kreukvrije stof en inclusief LED- verlichting (80 lampjes). Wie wil, kan zelf kerstballen aan het doek spelden. De Tiny Trees hebben een ‘tiny’ footprint: ze zijn veel minder belastend voor het milieu dan een echte of kunstkerstboom én in Nederland gemaakt. Met een deel van de opbrengst worden nieuwe bomen aangeplant. De Tiny Trees nemen amper ruimte in, ook niet na kerst op zolder. Maat: 120 x 90 cm. Prijs: € 69.

 

4. Perfect cadeau voor een dierenliefhebber

Tot slot, het ideale cadeau voor een dierenliefhebber: Een abonnement op Hart voor Dieren magazine. Boordevol inspiratie en praktische tips voor jouw huisdier. Geef iemand een abonnement op Hart voor Dieren cadeau of kies uit een van de 12 andere titels. Kook bijvoorbeeld samen met V’GAN Lifestyle magazine heerlijke vegan recepten of ontdek Tuinseizoen voor praktisch tuinadvies. Bestel nu jouw abonnement met feestelijke korting! Geef je het abonnement cadeau? Dan stopt het automatisch.

 

5. Verwenpakket voor je hond of kat

Kerstmaaltijd Yarrah honden en katten

Yarrah heeft dit jaar een speciaal cadeau voor honden en katten uitgebracht: de Kerstmis multi pack. Het is niet alleen leuk om je huisdier een cadeau te geven, maar wat nou als dat ook nog eens een duurzaam, graanvrij én gezond cadeau is? Dat is nog eens het beste van twee werelden. Het vrolijk bedrukte multi pack bestaat uit zes of acht alu kuipjes met drie verschillende smaken graanvrij natvoer, zoals kip, kalkoen of zalm/rundvlees. Zo kan je hond of kat ook een keer iets anders proberen. Het natvoer is geschikt voor alle honden en katten, van de allerkleinsten tot de senioren.

 

*De links in dit artikel zijn affiliate links