Deze 1-jarige kruising Mechelaar x Hollandse Herder is Bobbie. Hij is een stuiterende sneltrein die het tot nu toe helaas slecht getroffen heeft. Wie biedt deze energieke schat met rugzak een nieuw thuis?

 

Bobbie had een slechte start

Bobbie heeft wat we noemen een ‘rugzak’ door de slechte start die hij kreeg:  geen opvoeding en aan zijn lot overgelaten, maar wel straf als hij wat fout deed. Daar heeft deze arme jongen een gebruiksaanwijzing aan overgehouden. Zo wordt hij niet graag onder druk gezet en kan hij je op straat meesleuren als je niet oplet.

 

In het asiel blijkt deze hond een echte pretletter te zijn

In het asiel doet men er alles aan om Bobbie weer vertrouwen in de mensheid terug te geven. En dat heeft al effect gehad: met een aantal medewerkers kan deze viervoeter inmiddels prima overweg. Hij toont zijn liefde door hen constant speelgoed aan te reiken, in de hoop dat ze met het willen spelen. Dan kan hij zijn geluk niet op en raast hij vrolijk en stuiterend achter het object aan.

 

Karakter in het kort

Bobbie is lief voor bekenden, energiek en gefocust.  Tegen onbekende kan hij in blaffende en springende wervelwind veranderen.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

bobbie asiel hond nieuw thuis

Bobbie en andere dieren

Over Bobbie en andere dieren kunnen we kort zijn; dat is geen goede match. Zowel katten als andere honden ziet hij liever komen dan gaan.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Bobbie zoeken we een nieuw baasje dat met hem aan de slag wil, ook het geduld heeft om hem aan de nieuwe omgeving te laten wennen. Deze viervoeter kan het best worden geplaatst bij iemand die beschikt over veel ruimte en tijd. Bovendien kan Bobbie heel hoog springen, dus is een goede afrastering om jullie buitenruimte geen overbodige luxe.

Ervaring met het opvoeden van jonge herders is een pré.

 

Heb jij tijd en ruimte voor Bobbie?

Kun jij Bobbie de liefdevolle begeleiding geven die hij nodig heeft? Neem dan contact op met Dierenasiel Walcheren:

Tel:    0118- 613 579

mail:  info@dierenasielwalcheren.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers