Bob & Tinkywinky zijn broertjes van 13 en 15 jaar oud. Deze Brits Korthaarkatten kwamen buiten hun schuld om in het asiel in ’s-Hertogenbosch terecht. Het duo komt niet buiten – het zijn echte binnenkatten –  en zoeken een nieuw thuis om van hun pensioen te genieten.

 

Nieuwsgierig en zachtaardig, maar bovenal super relaxed

Bob & Tinkywinky kennen geen angst, ze begroeten een ieder die openstaat voor hun liefde. Kruipen gemakkelijk én graag op schoot. Bovendien zijn de katten ondanks hun leeftijd echte levensgenieters; een knuffel, wat lekkers of een dutje in de zon wordt met volle overgave genoten. Deze broertjes zijn dan ook super relaxed, het woord ‘stress’ komt niet in hun woordenboek voor.

 

Gezondheid Bob & Tinkywinky

Bob & Tinkywinky zijn gecastreerd en hebben voor hun leeftijd een goede gezondheid. Natuurlijk maakt hun leeftijd dat sommige dingen wat trager gaan, maar verder hobbelen ze zonder klachten door het leven. De enige extra zorg bij deze katten is het dagelijks schoonmaken van de oogjes. Dit heeft echter niets met de leeftijd te maken; Brits Korthaarkatten hebben deze verzorging allemaal nodig.

 

Tekst gaat onder afbeelding verder.

bob en tinkywinky

 

Geschikt huisje voor deze kattenbroertjes

Voor deze binnenkatten zijn we op zoek naar een thuis waar ze beiden welkom zijn. Ze hebben altijd samen geleefd en ook hun pensioen willen ze samen doorbrengen. Tinkywinky en Bob zoeken een baasje dat veel tijd met hen wil doorbrengen. Een baasje dat met ze speelt, aait en hen gezellig op schoot neemt.

 

Interesse in Tinktywinky en Bob?

Denk jij Tinkywinky en Bob een goed thuis te kunnen bieden of wil je meer informatie over de broertjes?  Neem dan contact op met Dierentehuis ’s-Hertogenbosch:

Tel: (+31) 073 641 24 17

Mail: info@dierentehuisdenbosch.nl

 

Andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl