GERESERVEERD. Soesi is een prachtige 10-jarige Europees Korthaar. Ze is gewend om binnenshuis te leven en zoekt graag de gezelligheid van medebewoners op. Bied jij haar een nieuw thuis?

 

Soesi is lieve meid

Medewerkers van de opvang typeren Soesi als een lief en aanhankelijke dametje. Een vrolijke meid die dol is op gezelschap.

 

Omgang met andere katten

Soesi kwam met haar broer Binky in de opvang terecht, maar hij is helaas een tijd terug overleden. Doordat ze met hem samenleefde is Soesi gewend aan andere katten en kan ze daar ook prima mee overweg.

 

Medisch

Deze 10-jarige dame is gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. En Soesi is weliswaar een senior maar kent nog geen ouderdomskwalen; ze is een gezonde en fitte kat.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Soesi zoeken we een thuis waar mensen haar veel liefde en aandacht willen geven. Ze is duidelijk een gezelschapsdier die haar verzorgers veel om zich heen wil hebben.

Ze vindt het prima om met andere katten in huis te leven, maar dit is geen vereiste.

 

Is Soesi welkom?

Kun jij Soesi volop liefde en aandacht geven? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers