Update: Banjer heeft inmiddels een fijn thuis gevonden.

Banjer is een knappe, 1-jarige kruising reu. Deze zachtaardige reu is het alleen zijn zat en zoekt een metgezel…

 

Banjer, een zachtaardige lieverd

Banjer is een lieve, gehoorzame, speelse en aanhankelijke hond. Hij is een echte allemansvriend, gek op mensen en andere dieren. Ook met kinderen kan deze viervoeter goed overweg.

 

Graag met andere hond in huis

Banjer vindt het moeilijk om alleen te zijn en wil daarom graag bij een andere stabiele hond of meerdere honden wonen. Het is belangrijk dat ook zijn nieuwe baasje rekening houdt met de gevoeligheid van deze kanjer en het alleen blijven rustig opbouwt.

 

Waarom verhuist Banjer?

Momenteel woont Banjer in een flat, zonder een hondenvriendje. Hier heeft hij het moeilijk mee en om deze reden is zijn huidige baasje op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor hem.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

banjer asiel hond nieuw thuis

 

Medisch

Banjer is gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en is goed gezond.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Banjer zoeken we een nieuw thuis waar al een hond aanwezig is. Omdat hij gek is op mensen en prima overweg kan met kinderen, zou deze reu goed in een gezin passen.

 

Maak jij Banjer gelukkig?

Benieuwd of jij deze lieve viervoeter gelukkig kunt maken? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers