Sara en Bobby wonen al een tijdje in Dierenasiel Schouwen-Duiveland te Zierikzee, maar zijn dringend op zoek naar een nieuw thuis.

Sara

Sara is een Mechelse herder van 2 jaar. Ze is geen hond voor beginners, haar nieuwe baas moet ervaring hebben met dit ras, of in ieder geval met werkhonden. Ze kan niet met andere dieren samen en ook niet met jonge kinderen. Ze moet nog veel leren, zoals elke jonge hond. Omgaan met verkeer en dan vooral auto`s, vindt ze moeilijk. Er wordt een rustig huishouden voor haar gezocht, bij een baas met veel geduld. Wie de liefde en het geduld heeft voor haar krijgt een enorme lieve hond, die erg veel liefde te geven heeft.

Hond

Bobby

Dit is Bobby, hij is een heel enthousiaste drukke kruising labrador van 2,5 jaar. Het is een kruising met 75% labrador en 25% Poodle. Binnenshuis luistert hij goed maar buiten moet hij nog veel leren en heeft een consequente aanpak nodig. Bobby heeft veel energie en heeft veel jachtpassie. Super hond voor iemand die met hem wilt speuren. Voor iemand met ervaring zal hij een prima maatje zijn.

Hond