In verband met de coronacrisis heeft de organisatie van Animal Event de afgelopen weken hard gewerkt aan een passend alternatief voor de editie van 2020. Het festival voor dierenliefhebbers wordt verplaatst van begin mei naar 16, 17 en 18 oktober. Om de weersafhankelijkheid tot een minimum te beperken wordt uitgeweken naar het Autotron in Rosmalen.

 

Animal Event bij Autotron

Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocatie met een parkachtig buitenterrein aan het water. Animal Event maakt gebruik van het buitenterrein in combinatie met 3 grote hallen (14.000 m² indoor en 45.000 m² outdoor). Met een eigen afslag aan de A59, nabij A2 en A50 is de bereikbaarheid van het Autotron bijzonder goed.

 

Programma Animal Event

De opzet van Animal Event blijft onveranderd, nagenoeg het hele programma en alle vertrouwde onderdelen verhuizen mee naar het Autotron. Een mooie aanvulling is het ‘side event’ Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor professionals uit de dierenbranche, dat op de zaterdag wordt geïntegreerd. Gekochte tickets voor Animal Event blijven geldig voor oktober, restitutie is ook mogelijk, zie www.animal-event.nlvoor meer informatie.

 

Blijf op de hoogte van dierennieuws

Ben jij een échte dierenvriend en volg je graag de belangrijkste nieuwtjes uit de dierenwereld? Schrijf je dan nu in voor de gratis nieuwsbrief van Hart voor Dieren Magazine:

Ja, houd mij op de hoogte van dierennieuws