Acana & Orijen doneren feestmaaltijden aan asielhonden en -katten in Nederland. Dit doen zij in samenwerking met Pets Place en DierenLot.

 

De feestmaaltijden van Acana en Orijen

Koop je Acana of  Orijen droogvoer bij Pets Place? Dan steun je direct asielhonden en –katten met een feestmaaltijd voor Kerst! De actie loopt nog tot zondag 15 december.

Orijen en Acana doneren namelijk 1 gratis maaltijd via stichting Dierenlot aan een asielhond of -kat bij iedere kilogram verkochte Acana- of Orijenvoeding bij Pets Place. De maaltijden zullen in de dagen voor Kerst worden uitgedeeld!

 

Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot trekt zich het lot van dieren aan die in Nederland een zwaar bestaan leiden en wil ze graag helpen. Ze vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezighouden, zoals de dierenambulances.