Nomineer je favoriete dierenartspraktijk voor de DAP Award!

Ken jij een dierenartspraktijk die bekend staat om klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, gemak en goede omgang met dieren? Bezorg deze praktijk dan de DAP Award en draag hem voor! Deze Award wordt, naast de Product Award, DSZ Award, Not for Profit Award, Talent Award en Keten Award, uitgereikt tijdens de Dutch Pet Awards op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. 

Winnaar 2017: MARKdierenarts uit Vleuten

MARKdierenarts uit Vleuten won in 2017 de eerste DAP Award. Volgens de jury beschikt de praktijk over een duidelijke strategie en visie, waarbij er voor de medewerkers een belangrijke rol is weggelegd. De praktijk is onderscheidend in klantcontact en follow up na behandelingen en toont maatschappelijke betrokkenheid. De praktijk informeert klanten over behandelingen en operaties door dit fotografisch of per video vast te leggen. Daarnaast betrekken ze kinderen op een speelse en eigentijdse manier in de diergeneeskunde. Ken jij ook een dierenartspraktijk die zich onderscheidt van de rest? Geef hem dan snel op! 

Nomineren

Dierenartspraktijken kunnen zichzelf inschrijven voor deze award, maar ook klanten kunnen praktijken voordragen. Verdient jouw favoriete dierenartspraktijk deze titel? Nomineer hem dan, eventueel anoniem, vóór 15 september via www.dutchpetawards.nl.

Dutch Pet Conference&Awards

De branche samenbrengen, kennis opdoen en elkaar inspireren is de opzet van hét netwerkwerkevent van het jaar, de Dutch Pet Conference & Awards. Het evenement vindt plaats op maandag 12 november in de Studio’s in Aalsmeer. Overdag staat de Dutch Pet Conference op het programma met o.a. de keynote speakers André Kuipers, Kitty Koelemeijer en Kees Buur. Tijdens een groots gala in de avond worden de zes Dutch Pet Awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.dutchpetconference.nl.