Update: Tygo heeft inmiddels een gouden mandje gevonden.

 

Thyson in een notendop

Thyson is een lieve hond, maar wel één met een eigen willetje. Hij heeft een baas nodig die hem leidt en waar nodig corrigeert. Zoals het een herder eigen is, zal hij dan een eeuwig trouwe vriend van je worden.

Dit mannetje kan waaks en beschermend richting zijn ‘roedel’ zijn. Verder kan hij  zich met veel enthousiasme overgeven aan het spelen. Dit kan hem wat onstuimig maken.

 

Aan de wandel met een bal

Thyson is ondanks zijn leeftijd een energiek type. Het liefst maakt hij lange wandelingen en speelt hij met een bal. Dat zijn dé manieren waarop deze hond graag zijn energie kwijtraakt. Ook gaat hij graag mee in de auto, op weg naar nieuwe avonturen.

 

Waarom is Thyson afgestaan?

Thyson is eerder geplaatst geweest. Doordat hij bij zijn vorige thuis geen echte leider trof, nam hij zelf die rol op zich. Het gevolg was dat hij te beschermend naar zijn baas toe werd. De vorige eigenaren kregen dat niet meer gecorrigeerd.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

hond Thyson actief asiel herder

 

Medisch

Thyson is een gezonde hond, maar door de stress is hij wel wat afgevallen. De asielmedewerkers hebben daarom zijn voeding tijdelijk aangepast en gelukkig is zijn gewicht weer aan het herstellen.

 

Geschikt thuis

Voor Thyson zoeken we een thuis waar hij het enige huisdier is. Vanwege zijn kracht en onstuimigheid plaatsen we hem niet bij een gezin met kinderen onder de 12 jaar. Bij voorkeur heb je al ervaring met energieke herders zodat je Thyson de juiste begeleiding kunt geven.

 

Is Thyson welkom?

Sta jij klaar om Thyson met open armen te ontvangen? Neem dan contact op met Dierenasiel Schouwen-Duiveland:

https://www.dierenasielsd.com/

Tel:    0111-450545

mail:   info@dierenasielsd.com

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers