In Hart voor Dieren september 2021 maak je weer kans op geweldige prijzen. Vul hieronder je gegevens in, kies welke prijs jij wilt winnen en doe mee!

Doe mee en Win September 2021

1x Vivipet Q bowl voerbak

Dit is echt de meest schattige voerbak die je ooit hebt gezien! De Q bowl voerbak van Vivipet is gemaakt van keramiek en heeft de vorm van een kat met pootjes. Gewoon geweldig toch?! Hij is verkrijgbaar in 6 mooie pastelkleuren en zal prachtig staan in je interieur, zeker als je hem combineert met bijvoorbeeld de drinkbak Big Head Water Bowl van Vivipet. Bij Ik miauw van jou vind je nog meer van dit soort unieke design producten en fun stuff voor jouw kat! Prijs € 32,95.

4x Boek Gek op honden

Hoe weet je of een hond gelukkig is? Welk ras is geschikt voor jou? Wat is de grootste hond? Onder de flapjes vind je de antwoorden op tientallen vragen over honden. Lees de staart van een hond. Maak kennis met beroemde honden. Leer alles over rassen, gedrag en hondenbanen. Dit is een must-have voor jonge hondenfans met meer dan vijftig flapjes om te openen en een stevig, padded omslag.
Gek op honden is hét boek voor jonge hondenfans! Prijs: € 14,99.

1x Raambed Kittyface

Verander elk raam in de beste slaapplaats met deze EZ Mount Kittyface Window Bed. Dit comfortabele bed geeft jouw kat het hele
jaar door veel kijkplezier naar buiten! Het bed is makkelijk te bevestigen en is voorzien van een heerlijk zacht kussentje om urenlang lekker
in te liggen. Katten kunnen er makkelijk in en uitklimmen. Prijs: € 49,95.

5x Boek Alle dagen Prinsjesdag

Rob van Vuure, vaste columnist in Hart voor Dieren, verzamelde zijn beste stukken. Resultaat: het boek Alle dagen Prinsjesdag. Een boekje boordevol herkenning, boordevol glimlach. Over de katten in zijn leven, toen en nu. Over Anky en Karel en Bliksem die zich als prinsjes gedragen en ook zo worden behandeld. Over de poes die Brokje heet zoals sommige mensen Brood heten. Poes Mona die een Colombiaanse overvaller identificeerde. Buurkat Zoef die na acht jaar terugkwam. En trouwens, waar was Sam die bewuste nacht? Twintig meeleef-verhalen vol herkenning. Prachtige columns, waarvan je soms, eerlijk gezegd, een beetje gaat ‘spinnen’. Prijs: € 14,95.

Door mee te doen aan deze actie ga je akkoord met ons Privacybeleid. De winnaars ontvangen persoonlijk na afloop van de actie bericht van ons.