We stellen je voor aan Max, een knappe ongecastreerde kerel van 1 jaar oud. Dit jonge konijn is op zoek naar vrolijkheid, liefde en huppelruimte.

 

Max wil lekker door de tuin rennen

Max is een lief, tam en speels konijn, dat het heerlijk vindt om lekker door de tuin te rennen, of met een balletje te spelen.

 

Konijnenvriendinnetje

Omdat konijnen echte groepsdieren zijn, zou het fantastisch zijn als Max zijn konijnenleven kan delen met een konijnenvriendje of – vriendinnetje. Mocht hij samen gaan wonen met een vrouwelijk soortgenootje, dan zal Max wel eerst gecastreerd moeten worden.

 

Waarom verhuist Max?

Helaas krijgt Max op dit moment niet de aandacht die hij nodig heeft, daarom is het huidige baasje op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor hem.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Max zoeken we een nieuw thuis met een omheinde tuin waarin hij veilig kan rondhuppelen en achter zijn balletje aan kan rennen. Daarnaast is het belangrijk dat zijn nieuwe hem een goede basisverzorging voor konijnen geven, maar ook liefdevolle aandacht voor deze kanjer hebben. Bovendien zijn konijnen superslimme dieren die hun hersenen graag aan het werk zetten. Wanneer je daar als nieuw baasje van Max ook aandacht aan wil besteden, bijvoorbeeld door intelligentiespelletjes, dan zijn jullie een ‘match made in heaven’.

 

Ben jij het baasje dat we zoeken?

Vind jij het een eer om dadelijk voor Max te mogen zorgen en hem een beter leven te bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers