Poes tommy is een gesteriliseerde, lieve dame van rond de 8 jaar oud. Geef jij deze schat een fijn nieuw thuis, waar ze onbezorgd kan genieten van veel liefde en aandacht?

 

Waarom moet Tommy verhuizen?

Tommy bleef samen met haar vriendje Duckie thuis achter toen hun baasje met spoed naar een hospice werd gebracht. Voor de andere kat is inmiddels een nieuw huisje gevonden, voor Tommy moeten we dat forever home nog zien te vinden. En gezien haar zachtaardige karakter houden we goede hoop dat dit ook gaat lukken.

In de tussentijd zorgen de buren voor Tommy.

 

Tommy’s karakter¬†

Tommy was in het begin erg op haar hoede; ze was enorm schuw en blies tegen de mensen die bij haar in de buurt kwamen. Maar wat blijkt? Nu ze meer gewend is aan de mensen die voor haar zorgen, is ze ontpopt tot een ware knuffelkont! Ze wordt maar wat graag geaaid en spint dan van genot! Mogelijk heeft de plotselinge wijziging Tommy in eerste instantie veel stress gegeven en was haar gereserveerdheid gewoon een schild dat ze had opgezet.

 

Op zoek naar een nieuw thuis

We zoeken een fijn plekje voor Tommy waar ze volop aandacht en liefde krijgt. In het begin zal ze de ruimte moeten krijgen om te wennen, misschien kruipt ze eerst even in haar schulp. Maar eenmaal vertrouwd met haar nieuwe omgeving zal ze haar verzorgers het vertrouwen geven.

Tommy is absoluut geen poes die alleen maar binnen wil zijn, ze kan namelijk erg genieten van het buitenleven. Bij haar nieuwe familie moet ze die mogelijkheid dus ook krijgen.

 

Ben jij een goede match met Tommy?

Benieuwd of jij en Tommy goed bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers