Kay is een achtjarige – bijna negenjarige – kat in het asiel te Oldenzaal. Ze is nogal een einzelgänger en verlangd niet veel van haar baasje. Kay zoekt dan ook een rustig thuis waar haar aanwezigheid genoeg is.

 

Het verleden van Kay

Kay heeft altijd alleen in een huis van een oudere man gewoond. Daar werd er weinig tot niets van haar verlangd. Op schoot zitten en knuffelen is ze niet gewend en daar lijkt ze ook niet van gediend te zijn. Daarnaast is deze huistijger niet geschikt om in een bench te zetten, daar zal ze zich hevig tegen verzetten.

 

Over de gezondheid van deze herplaatser

Eenmaal in het asiel bleek deze kat nogal wat gewicht te hebben, waardoor ze zich niet goed kon wassen. Ze is zelfs onder narcose gebracht omdat ze zoveel klitten op haar rug had, dat die niet pijnloos verholpen konden worden. Inmiddels is ze weer helemaal schoon, keurig gekamd, geënt, gechipt én gesteriliseerd.  Nu Kay weer helemaal de oude is, zoeken we een nieuw thuis voor haar waar ze haar pensioenjaren door kan brengen.

 

Een geschikt thuis 

Voor Kay is alleen een rustig thuis geschikt, zonder kleine kinderen en andere huisdieren. Een onderdak bij iemand die weinig van haar vraagt en van wie ze gewoon heerlijk op de vensterbank mag liggen om naar buiten te kijken.  Deze poes is een binnenkat.

 

Meer weten over Kay?

Kun jij deze seniorenpoes een mooi en rustig thuis bieden? Of wil je nog wat meer informatie over haar? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Oldenzaal:

Tel: (+31) 541 516 659

Mail: info@docoldenzaal.nl

 

Andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl