Gezonde hondenvoeding is van groot belang voor het behoud van sterke botten en spieren, een glanzende vacht en voor een goede algehele gezondheid. Kies je voor HobbyFirst Canex hondenbrokken, dan kies je voor kwaliteit! En tijdelijk tegen een extra aantrekkelijke probeerprijs!

 

HobbyFirst Canex houdt je hond in topconditie

De smakelijk brokken van HobbyFirst Canex zijn nauwkeurig uitgebalanceerd. Dat betekent dat ze exact de juiste hoeveelheid benodigde voedingsstoffen bevatten, afgestemd op de levensfase van je viervoeter. Met de brokken van HobbyFirst Canex ben je er dus van verzekerd dat je jouw viervoeter in topconditie houdt!

 

Maak kennis met zijn favoriete smaak

Het HobbyFirst Canex-assortiment telt verschillende soorten en smaken brokken. Zo zijn er puppy-junior brokken, adult brokken, brokken voor honden op leeftijd en voor die ‘met een maatje meer’. En of je hond nu van lam, vis of kip houdt, voor iedere fijnproever is er wel een lekkere smaak te vinden. Maak nu extra voordelig kennis met deze hoogwaardige kwaliteitsbrokken voor de probeerprijs van slechts € 9,95 (3 kg)! Voor het uitgebreide assortiment en verkooppunten, kijk op canex.hobbyfirst.com