Goed nieuws voor alle kattenbaasjes én kieskeurige katten: het internationale en betrouwbare voedingsmerk HobbyFirst heeft nu ook een complete voedingslijn voor katten! Onder de naam HobbyFirst Feline zijn de smakelijke brokken vanaf vandaag te vinden in het schap van de betere dierenspeciaalzaak.

 

Hobbyfirst, de complete voeding met goed verteerbare ingrediënten

HobbyFirst Feline is een complete voeding gemaakt van uitsluitend hoogwaardige en zeer goed verteerbare ingrediënten. De smakelijke brokjes zijn perfect uitgebalanceerd zodat je er zeker van bent dat je spinnende maatje alle voedingsstoffen binnenkrijgt die zij dagelijks nodig heeft om fit en gezond te blijven.

 

Maatwerk voor jouw kat

De voederfabrikant brengt al sinds 1840 hoogwaardige voeding op de markt en weet als geen ander dat de voedingsbehoefte van een kat afhangt van haar levensfase. De Feline voedingslijn bestaat dan ook uit: Kitten-Junior (ook voor de zogende moederpoes), Adult (voor volwassen, niet gesteriliseerde katten tot 7 jaar), Senior (7+) en Sterlized (voor gesteriliseerde katten). Binnen het Feline assortiment is dus altijd een complete en evenwichtig samengestelde voeding te vinden die naadloos aansluit bij de leeftijdsfase en voedingsbehoefte van jouw kat!

HobbyFirst Feline is verkrijgbaar in 800 en 1500 gram. Alle verpakkingen zijn voorzien van een handige zip-sluiting voor optimaal behoud van smaak!

 

Check voor meer info: www.canex.hobbyfirst.nl