Maya heeft een ruw bestaan achter de rug. Als vondeling werd ze met haar kittens het asiel binnengebracht. Inmiddels klaar voor een eigen thuis, zoekt ze iemand met veel ruimte buiten.

 

Hoe werd Maya gevonden?

Maya is 20 oktober 2019 binnengekomen na een melding van een boer die op zijn land bezig was. Ze bleek 6 kittens te hebben die er in eerste instantie slecht aan toe waren. Gelukkig knapten de kleintjes snel op toen ze eenmaal liefdevol in het asiel verzorgd werden.

 

Kittens zijn inmiddels geplaatst

Ondanks wat de kittens mogelijk al allemaal mee hadden gemaakt, bleken ze absoluut niet schuw te zijn. Toen ze eenmaal groot genoeg waren, was voor hen dan ook al snel een nieuw thuis gevonden.

 

Maya is een schuw dame

Moederpoes Maya heeft aan haar omzwervingen wel een schuw karakter overgehouden en is echt op haar hoede. Ze is duidelijk geen huiskat die gezellig binnen bij haar baasjes komt liggen. Hoe zich dat ontwikkelt naarmate Maya ergens vertrouwd raakt, is natuurlijk niet te voorspellen. Toch is het wel aannemelijk dat ze gereserveerd en afstandelijk zal blijven.

 

Geschikt nieuw thuis

Helaas kan Maya door haar schuwheid niet bij iemand in huis, maar bijvoorbeeld wel op een boerderij, manege of iemand die buiten genoeg plaats heeft en haar daar een veilig onderkomen kan bieden.

 

Geef jij Maya een onbezorgd leven?

Heb jij buiten veel ruimte waar Maya onbezorgd van haar leven mag genieten? Neem dan contact op met Dierenasiel Schouwen Duiveland:

Tel:    +31 (0)111-450545

mail:   info@dierenasielsd.com

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers