Hond Murphy is een enthousiaste kruising Herder (met vermoedelijk een vleugje Stafford) reu van 5 jaar. Deze schat heeft eigenlijk maar één wens: een eigen thuis waar hij mag spelen en knuffelen. 

 

Maak kennis met hond Murphy

Murphy is een lieve, super enthousiaste hond. Hij gaat sinds een paar maanden met een vrijwilligster naar gehoorzaamheidscursus. Daar doet deze viervoeter het heel goed en luistert perfect. Hij is gek op knuffelen en spelen met een bal.

 

In het Asiel

Murphy verblijft vanaf 22 januari 2018 in Dierenasiel Schouwen-Duiveland te Zierikzee. En dat is ongelooflijk. Deze knappe vent is écht een schat en trouw aan zijn verzorgers. We snappen niet dat er zich nog geen enkele hondenliefhebber heeft gemeld om deze viervoeter daar weg te halen.

Natuurlijk zorgen ze in het asiel goed voor Murphy en doen ze daar hun uiterste best. Maar het dierenasiel is nu al té lang zijn thuis. Ben jij Murphy’s redder in nood?

 

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Murphy 5

 

Het geschikte baasje en huis voor Murphy

Voor Muphy zoeken we iemand die ervaring heeft met honden en die stevig in zijn schoenen staat. Hij heeft namelijk soms niet hoe sterk hij is. 😉

Uiteraard moet het toekomstige baasje voldoende tijd en aandacht voor deze schat hebben. Samen lange wandelingen maken, spelen en knuffelen zodat Murphy zijn energie kwijt kan, is echt een vereiste. Hij kan niet geplaatst worden bij andere dieren en vanwege zijn enthousiasme plaatsen we hem liever niet bij kleine kinderen. Met oudere kinderen kan hij overigens prima overweg.

 

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl

 

Interesse?

Denk jij een goed baasje voor Murphy te kunnen zijn? Neem dan contact op met Dierenasiel Schouwen-Duiveland:

Tel: 0111-450545

Mail: info@dierenasielsd.com