HobbyFirst Canex Adult Grainfree is een licht verteerbare, complete voeding voor volwassen honden, gemaakt van uitsluitend hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. En dát proeft je hond!

 

HobbyFirst Canex Adult Grainfree is geschikt voor alle honden(rassen), maar in het bijzonder voor viervoeters die overgevoelig zijn voor granen. De brokken bevatten namelijk geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Dat maakt dat deze hypoallergene voeding juist bij uitstek geschikt is voor honden met overgevoeligheid voor granen of met spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht hebben.

Vanzelfsprekend zijn de smakelijk brokken van HobbyFirst Canex Grainfree nauwkeurig uitgebalanceerd. Dat betekent dat ze exact de juiste hoeveelheid benodigde voedingsstoffen bevatten, afgestemd op de levensfase van je viervoeter. Naast HobbyFirst Canex Grainfree Adult, is er namelijk ook HobbyFirst Canex Grainfree Puppy-Junior, speciaal voor opgroeiende honden. Deze voeding voldoet volledig aan de voedingsbehoefte van (opgroeiende) pups, ook voor pups met een gevoelige spijsvertering. Verkrijgbaar in verpakkingen van 3 en 12 kilo.

Voor meer informatie, kijk op www.hobbyfirst.com/canex