HobbyFirst Canex behoort tot de categorie Premium kwaliteit en dat is niet voor niets! De producten van de HobbyFirst Canex Fish & Rice lijn zijn nauwkeurig uitgebalanceerd en bevatten uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediƫnten die je viervoeter in elke levensfase in absolute topconditie houden. Dat zie je niet alleen aan de buitenkant, dat merk je ook aan zijn conditie!

De brokken van HobbyFirst Canex Fish & Rice zijn nauwkeurig uitgebalanceerd en bevatten exact de juiste hoeveelheid benodigde voedingsstoffen, afgestemd op de levensfase van je viervoeter. De producten van HobbyFirst Canex bevatten een optimale verhouding omega3/-6 vetzuren. De producten uit deze kwalitatief hoogwaardige voedingslijn zijn rijk aan belangrijke omega-3 vetzuren afkomstig van oceaanvis die de natuurlijke weerstand versterken en zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht.

 

De kracht van zuivere krill

De bron van de aan HobbyFirst Canex toegevoegde omega-3 is Antarctische krill of oceaanvis. Gedroogde Antarctische krill is erg zuiver en bevat gezonde werkzame stoffen, zoals EPA en DHA. Ook aan HobbyFirst Canex Junior-Puppybrokken is een optimale hoeveelheid omega-3 toegevoegd, omdat deze vetzuren niet alleen zorgen voor het opbouwen van een goede weerstand, gezonde huid en glanzende vacht, maar ook het leervermogen van de pup bevorderen.

HobbyFirst Canex is verkrijgbaar in verschillende producten voor puppy’s en opgroeiende honden, voor volwassen honden en voor honden vanaf 7 jaar. Voor puppy’s en opgroeiende honden is er, naast een regulier product, een Maxi variant (voor honden van grote rassen) en voor gevoelige honden een High in Fish & Rice en een Grainfree variant. Voor de volwassen hond heeft HobbyFirst Canex een uitgebreid assortiment. Naast de reguliere brok is er een Mini, Maxi, with Lamb, with Salmon en voor de gevoelige honden een Chicken & Rice, Fish & Rice en een Grainfree variant. Voor honden vanaf 7 jaar heeft HobbyFirst Canex twee varianten; de Senior Brocks en voor de gevoelige honden de Senior Fish & Rice.Kijk voor meer informatie op www.hobbyfirst.com/canex