HobbyFirst Canex Adult Grainfree is een licht verteerbare, complete voeding voor volwassen honden, gemaakt van uitsluitend hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. En dát proeft je hond! 

 

HobbyFirst Canex Adult Grainfree

HobbyFirst Canex Adult Grainfree is geschikt voor alle honden(rassen). Is je viervoeter overgevoelig voor granen? Ook dan kun je hem met een gerust hart deze voeding voorschotelen. De brokken bevatten namelijk geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Dat maakt dat deze hypoallergene brokken juist bij uitstek geschikt zijn voor honden met overgevoeligheid voor granen, spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht.

Vanzelfsprekend zijn de smakelijk brokken van HobbyFirst Canex Adult Grainfree nauwkeurig uitgebalanceerd. Dat betekent dat ze exact de juiste hoeveelheid benodigde voedingsstoffen bevatten, afgestemd op de levensfase van je viervoeter. Naast HobbyFirst Canex Grainfree Adult, is er ook HobbyFirst Canex Puppy-Junior Grainfree, speciaal voor opgroeiende honden. Deze voeding voldoet volledig aan de voedingsbehoefte van (opgroeiende) pups die gevoelig zijn voor granen.

 

Gratis werpstok

Tijdelijk ontvang je een leuke werpstok helemaal gratis bij aankoop van een verpakking HobbyFirst Canex Grainfree van 12 kg. Eindeloos speelplezier gegarandeerd! Voor meer informatie, kijk op www.hobbyfirst.com/canex