Dierenasiel Gent verkeert in een erbarmelijke staat. Lekkende dakgoten, afbladderende verf, stinkende rioolgoten langs de hondenhokken, te kleine doorgangen tussen de te kleine binnen- en buitenhokken, kapotte algemene riolering, het gebouw is niet geïsoleerd etc.

Daarbij komt ook nog eens de recente inbraakgolf, acht alleen al in 2014, waarvan de reparatie, zowel qua kosten als tijd, ten nadele van de asieldieren is. Ook deze lijst wordt steeds langer: nieuwe sloten, bestelwagen na diefstal kapot gereden met meer dan 4000 euro kosten, gebroken ruiten, geforceerde deuren, schade aan bureaumateriaal en uitrusting. Kortom: Dierenasiel Gent is op en blijven is niet langer een optie.

Alle hulp is welkom

Alle middelen om de realisatie van een nieuw asiel en de verhuizing naar de Watersportbaan te versnellen zijn welkom. Daarom is men gestart met ‘crowdfunding’. Er zijn al veel mensen die het asiel een warm hart toedragen en die het financieel steunen, maar we zijn er nog niet. Er zijn vast nog een heleboel andere dierenliefhebbers die willen bijdragen aan de realisatie van een nieuw dierenasiel.
Hoe klein je bijdrage ook is, alle beetjes helpen! Daarom vragen we namens Dierenasiel Gent of je dit bericht zoveel mogelijk wilt delen met vrienden, familie en kennissen.

Alvast bedankt voor je steun aan de dieren!

Doneren kan via:

http://www.worldofcrowdfunding.com/help-onze-honden-katten-vlugger-aan-een-nieuwe-thuis 

 

(Foto: Robin Wiliams/Shutterstock)