Angel is een lieve kruising van 1 jaar oud. Ze verblijft in een gastgezin en kijkt uit naar haar nieuwe baasje. Bij wie kan deze dame weer van het leven gaan genieten?

 

Het karakter van Angel

Angel is een ontzettende lieve, speelse, waakse en aanhankelijke hond, die graag bij je in de buurt is. Ze is helaas erg onzeker en dit uit zich in het uitvallen naar passerende scooters, honden en katten. Het is belangrijk dat haar nieuwe baasje rustig, geduldig en consequent is zodat hij/zij samen met Angel aan haar zelfvertrouwen kan werken.

 

Medisch en documenten

Angel is gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is verder goed gezond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

angel hond verhuizen

 

Geschikt nieuw thuis

We zijn op zoek naar een plek buitenaf gelegen (bijvoorbeeld een boerderij of een huis met omheinde tuin), in een rustige omgeving. Het alleen thuis blijven zal rustig opgebouwd moeten worden.

 

Geef jij Angel meer zelfvertrouwen?

Kun jij Angel de juiste begeleiding geven zodat ze zich straks wat zekerder voelt? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers