Dit is Missy, een knappe ongesteriliseerde teef van 6 jaar oud. Wie biedt deze ex-schaapshond een mooi thuis?

 

Missy was schaapshond

Missy heeft als schaapshond gewerkt bij een kudde, maar door letsel aan haar oog -ongeluk in het bos- kon zij haar werkzaamheden niet meer uitvoeren. Hierdoor zit zij vaak alleen in een kennel en natuurlijk verdient ze veel beter dan dat!

 

Aanhankelijke Missy wordt graag geaaid

Missy is een hele lieve, waakse, energieke en aanhankelijke hond, die graag geaaid wordt. Ze kan goed overweg met mensen en is een echte kindervriendin. Ook met andere honden gaat ze makkelijk om.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Missy asiel herplaatser

 

 

Geschikt thuis voor energieke dame

Voor Missy zijn we op zoek naar een plek waar ze buiten kan zijn en lekker rond kan rennen. Daarnaast heeft ze natuurlijk ook flinke wandelingen nodig om haar energie goed kwijt te kunnen. Een huis of boerderij met een stuk grond of een groot erf, zou echt fantastisch zijn voor haar. Missy is gewend om buitenshuis te leven, ze heeft nooit in huis gewoond.

 

Omarm jij Missy?

Kun jij Missy het leven bieden dat ze verdient? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers