Hondenevenement Bark in the Park is begonnen met themadag ‘Vive la Frenchie!’ en is met name bedoeld voor Franse bulldogs. Engelse bulldogs, Boston terriërs en mopshonden zijn op deze dag ook welkom. Met jaarlijks meer dan 500 Franse bulldogs uit heel Nederland, België en Duitsland is dit het allergrootste Franse bulldog evenement van Nederland.
Bark in the Park

Om ook andere hondenrassen dit leuke evenement niet te onthouden heeft Bark in the Park een nieuwe themadag toegevoegd genaamd ‘Dogtastic!’. Deze dag is bestemd voor álle rassen en kruisingen.

Het doel van het evenement is mensen met dezelfde voorliefde voor honden op een gezellige manier samenbrengen en lekker bezig zijn met je hond.

Er zijn interactieve demonstraties, diverse workshops, veel kramen, dierenarts Piet Hellemans, een fotograaf, verschillende kinderactiviteiten en meer!
Het hele programma is te vinden op (http://www.barkinthepark.nl).

Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe themadag Dogtastic! voor álle hondenrassen en kruisingen heeft Bark in the Park een woeftastische online actie. Indien je nu online tickets besteld voor themadag Dogtastic! zijn deze slechts €2,50 p.p.! Bestel je je online tickets voor themadag Vive la Frenchie!? Dan krijg je er gratis entree bij voor themadag Dogtastic! Kinderen tot 10 jaar en honden zijn gratis. Ook het parkeren kost niets. Kortom kom gezellig, tijdens Pinksteren, met het hele gezin naar dit honds-dolle evenement!

Bark in the Park

Datum Bark in the Park:
Zondag 20 mei (1e Pinksterdag) themadag ‘Vive la Frenchie!’
Maandag 21 mei (2e Pinksterdag) themadag ‘Dogtastic!’

Locatie:
Kasteel Groeneveld, Baarn
Tijd: 11.00-17.00uur