COEN ZOEKT EEN NIEUW BAASJE

 Coen is een lieve, actieve, gecastreerde labrador reu van 26 maanden oud. Op dit moment heeft Coen erg veel verschillende baasjes in zijn studentenhuis en komen er veel verschillende mensen over de vloer. Hij heeft moeite met de aanloop van alle verschillende mensen. Wij merken dat Coen in periodes dat er rust heerst is, er minder mensen zijn en/of bij ouders op bezoek is, hij een relaxte en ontspannen hond is. Coen kan in de auto, mee hardlopen (ook naast de fiets) en alleen thuis zijn.

Doordat Coen een stuk leiderschap mist in het studentenhuis kan hij onzeker zijn naar andere honden. Aan de riem blaft hij dan en als hij los is geeft hij wel eens een snauw naar een andere hond. In de buurt heeft hij een aantal speelmaatjes, maar ook een aantal honden waar hij feller op kan reageren.

Wij zijn op zoek naar een nieuw plekje voor Coen omdat wij merken dat Coen op een wat rustigere plek beter tot zijn recht komt. Hij heeft een leider nodig maar wanneer je zijn vertrouwen hebt is het een enorm lieve hond is die erg goed luistert.

Meer info en contact: